Zoeken

Spibelt large pocket


Ik gebruik al meer dan een jaar een Spibelt tijdens een groot deel van men trainingslopen en ben hier enorm tevreden over. De S(mall) P(ersonal) I(tems) belt is een handige loopgordel welke in grootte uitrekt naar mate je er meer in stopt. Achteraf neemt het zakje terug zijn oorspronkelijke grootte in. Na een jaar gebruik ziet de spibelt er bij mij nog als nieuw uit. Na het lopen spoel ik deze af onder de douche en af en toe gaat deze in de wasmachine. De riem kan je op maat verstellen en is elastisch waardoor deze mooi op zijn plaats blijft zonder te knellen of te bengelen.


Het tasje van de large pocket edition is oprekbaar tot 20 x 10 x 5 cm. De kleinere original edition is oprekbaar tot 16,5 x 7,5 x 5 cm.


De spibelt is ideaal wanneer je slechts enkele zaken wil meenemen tijdens het lopen en je geen racevest wil gebruiken. Ik heb er meestal m'n smartphone en autosleutels in zitten. Soms prop ik er wel wat meer in zoals bvb enkele gelletjes of sportrepen. Hierdoor gaat het er wel wat meer als een heuptas uitzien maar eens je de juiste plaats gevonden hebt, heb je hier totaal geen last van tijdens het lopen. Belangrijk is dat je de rits in het midden van de lading positioneert en niet bovenaan zoals bij een klassieke heuptas. Ik gebruik deze soms zelfs in combinatie met een racevest en heb dan enkel m'n gsm in de spibelt, in combinatie met de startnummer-houders die ik erbij gekocht heb. Zo kan ik makkelijk aan mijn gsm om tijdens het lopen een foto te nemen.

Men vrouw heeft ook een spibelt en stopt hier zelfs een pakketje boterhammen in wanneer ze naar haar werk loopt.

Tijdens het fietsen stop ik er mijn portefeuille in en draag het zakje achteraan ipv vooraan.

De spibelt is in verschillende formaten en kleuren beschikbaar. Er zijn eveneens versies met een bredere band (om meer gewicht te kunnen dragen) en versies met gelletjes-houders. Voor de spibelt bestaan verschillende accessoires zoals startnummer-houders of zelfs een drankflesje wat je eraan kan clippen.


In samenwerking met spibelt hebben we een leuk actie voor wie interesse heeft in de spibelt. Met kortingscode "runningontrails" krijg je 7% korting via www.spibelt.nl
79 keer bekeken0 reacties
Volg ons op
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2018 by Running On Trails

Running_on_trails is

Arvid Verreth

Kurt Van Looy

Davy Vereycken

Inge Fastenaekels

Michael Desmet

Koen Daalman

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon